StylioStylio

Wrocław, Kalaczakra, ul. kuźnicza 29a

Tutaj wpisujemy sie kto bedzie! Wrzucamy zdjęcia ciuchów jakie przyniesiemy ze sobą. Organizatorem tego swapa jest: [url link=http://stylio.pl/my_wardrobe.php?lngID=30467]clos[/url] więcej na: [url link=http://stylio.pl/2/swap/index/?city=wroclaw]http://stylio.pl/2/swap/index/?city=wroclaw [/url]
closclos
no, mam nadzieję, ze Wrocław nie zawiedzie, wszak wiele u nas dobrze ubranych ludzi :) zapraszam na swap!

superstar69superstar69
oj to prawda. wroclaw jest jednym z najlepiej ubranych miast w polsce ;) ja, niestety z braku czasu wpadne jedynie na dluzsza chwile poobserwowac impreze, strzelic kilka fot i oczywiscie opisac wydarzenie na [url link=http://www.project-lifestyle.blogspot.com]www.project-lifestyle.blogspot.com [/url] bardzo prosze rowniez o kontakt glownego organizatora na priv! pozdrawiam, [url link=http://www.marciniak-stylist.blogspot.com] Łukasz Marciniak (STYLIST)[/url]
na lumpach ;)

blankapblankap
Będę na pewno :) A nawet specjalnie urwę się z zajęć, żeby wpaść chociaż na chwilę :) Do zobaczonka :)

cherryflamecherryflame
Ale fajnie, ale fajnie :D:D:D Wreszcie coś ruszyło we Wro!

digievedigieve
Kurcze postaram się być :) Problem mam z tym, że mój narzeczony tylko na weekendy jest w domu i pewnie mnie nie będzie chciał puścić...no ale postaram się wyrwać, choć na chwilkę :)

blankapblankap
Dziewczyny czy któreś z Was będą tuż po rozpoczęciu imprezy? Czyli tak 11-12? Bo mogę być tylko w tych godzinach i nie wiem jak dużo ciuchów mam targać ze sobą :)

agnieszkasagnieszkas
My w sumie z koleżanką planujemy byc juz od początku.

cherryflamecherryflame
Dzisiaj zgromadziłam wszystko co chcę przynieść i zebrało się pół pokoju :D samych torebek mam jakieś 7 (jak ja to dowiozę?!). Blankap ja np. będę od 11 :)

blankapblankap
To super :) A jakie dziewczyny rozmiary nosicie? Bo ja M/L :) I jakie rzeczy zabieracie? :)

blankapblankap
Ja zabieram: dwie torebki na łańcuchach z Primarka w stanie idealnym :) białe balerinki z Primarka dwa sweterki spódniczkę z ćwiekami, którą można zobaczyć w moich zestawach pasek z ćwiekami zestaw biżu też z Primarka to na pewno, zastanawiam się jeszcze nad kilkoma rzeczami :)

cherryflamecherryflame
P.S wstępnie mogę napisać co przyniosę:

* marmurki Cavalliego które są na mnie za małe :(
* pikowaną czarną torebkę Atmosphere, średniej wielkości,
*satynowy kapelusz a'a MJ z koronką (na imprezę świetny)
*marynarę oversized w kolorze granatu ze złotymi guzikami
*rockową torebkę nabijaną złotymi nitami na długich ramionach, mających częściowo złoty łańcuch
*skórzaną torebkę o ciekawym wzorze, kolor orzechowy brąz

Już widzę te sterty ciuchów jakie tam będą :D

cherryflamecherryflame
Ja też M/L ale mam też trochę rzeczy w innych rozmiarach... Na pewno wezmę trochę biżuterii (bo tak na marginesie zajmuję się projektowaniem i wykonywaniem biżu), może Wam coś wpadnie w oko :)

kobiecaintuicjakobiecaintuicja
ja z koleżanką będziemy od samego początku : ) a jeśli chodzi o metkowanie ciuszków to przypinacie to jakoś do metek?czy w jaki sposób? pierwszy raz bede uszestniczyła w takiej akcji ,więc się lekko obawiam

superstar69superstar69
Cytat: kobiecaintuicja
ja z koleżanką będziemy od samego początku : )
a jeśli chodzi o metkowanie ciuszków to przypinacie to jakoś do metek?czy w jaki sposób? pierwszy raz bede uszestniczyła w takiej akcji ,więc się lekko obawiam

z wczesniejszych obserwacji swapowych wynika ze najlepsze do metkowania sa niezawodne szpilki ew. agrafki ;) karteczki, flamastry/dlugopisy o lecimy dziewczyny ;)

blankapblankap
ja będę przyklejać naklejki (nie mają dużo kleju,więc z materiałem nic się nie stanie). pinezki, szpilki niestety zostawiają ślady na niektórych materiałach, no i np. do oznaczenia torebek też się nie nadają ;)

MajczosMajczos
mogę wstępnie napisać co przyniosę :) a więc: spódniczkę czarną w białe kropeczki, pomarańczowy sweterek, zielony sweterek(/bolerko) z kapturem, eleganckie spodnie/spódnica (czarno-szare), trochę biżuterii (m.in. kolczyki - duże klucze wiolinowe), różową bluzeczka na ramiączkach, czarna koszula z "przeźroczysto-czarnymi" rękawkami, i wiele więcej :)

closclos
hej hej, ciesze się, że jest aż tyle zainteresowanych osób:) pierwszy raz robię taką imprezę, to była bardzo spontaniczna decyzja, więc mam nadzieję, że wybaczycie wszelkie błędy i będziecie mi pomagać:) kilka spraw technicznych: - kilka osób z wpisanych tutaj nie przesłało mi danych na priv - zróbcie to, bardzo prosze, to łatwiej mi będzie wszystkich 'ogarnąć';) - ja będe w Kala już o 10:30, ale nie przychodźcie za wcześnie. musimy dostosować to miejsce do użytku po wczorajszej imprezie. jesli przyjdziecie i jeszcze będa trwac przygotowania - polecam kawę albo mate:) - w Kalaczakrze się nie pali! wszystkich palaczy zapraszamy tuż obok do Kalambura - jeśli chodzi o metki - ja proponuję system: kartonik, dziurkacz i sznurek - jest najmniej inwazyjny w stosunku do ubrań. ometkujcie wszystko dokładnie i pamiętajcie o identyfikatorkach - Kalaczakra nie jest dużym klubem. kontaktując się z nimi w sprawie SWAPu nie miałam pojęcia ile osób przyjdzie, dlatego musimy robić wszystko, żeby zaoszczędzić miejsce;) w sensie; przynieście ze sobą wieszaki lub inne sprzęty na/w których można trzymać rzeczy to chyba tyle. klub jest nam bardzo przyjazny, w każdej sprawie zgłaszajcie się do mnie. ja będe gdzies przy wejściu sprawdzac listę, ometkowania itd. do zobaczenia jutro! i módlcie się o ładną pogodę;)

unserious_girlunserious_girl
Ja też mam pytanko o metkowanie, a mianowicie jak podpisujecie ciuszki? Ksywką ze stylio czy imieniem i nazwiskiem?

cherryflamecherryflame
Ksywką, bo krócej i chyba łatwiej zapamiętać ;)

kuba_grafikuba_grafi
mam nadzieję, że będą też jacyś faceci z ciuchami... ;)

superstar69superstar69
mini fotorelacja ze swapa na [url link=http://www.project-lifestyle.blogspot.com] www.project-lifestyle.blogspot.com[/url] zapraszam ;) chcesz wiecej zdjec? napisz na : marciniak-stylist@o2.pl pozdrawiam ;)

closclos
dziękuję wszystkim za przybycie! skończyliśmy trochę wcześniej, ale zaczęliśmy z pełnym ogniem. mam nadzieję, że jesteście zadowoleni tak jak ja:) pozdrawiam! Justyna

unserious_girlunserious_girl
Ja jestem bardzo zadowolona, choć żałuję, że nie byłam od samego początku:) Dzięki za zorganizowanie wszystkiego, czekam na kolejną wymiankę:)
Strona:
1 2

Odzyskaj hasło